Afspraak maken

Bruidsmode Amersfoort

BEKIJK ONZE COLLECTIE HIER!

Op zoek naar bruidsmode in Amersfoort? Bij The New Bride ben je zeker van een jurk die voldoet aan al je wensen. Onze bruidsmodezaak in Barneveld ligt op nog geen half uur afstand van Amersfoort en bereik je eenvoudig. Parkeer gratis voor onze winkel en pas je droomjurk in een privé paskamer. Wij adviseren je bij het kopen van een trouwjurk en bij ons heb je veel mogelijkheden op het gebied van bruidsmode. In de tekst hieronder lees je meer over de mogelijkheden van The New Bride.

Verschillende wensen, verschillende stijlen

Zoals je al hebt kunnen lezen, kun je bij ons terecht voor bruidsmode in de omgeving van Amersfoort. Voor elke stijl hebben wij bijpassende bruidsmode. Ga je voor een klassieke jurk? Of toch voor een moderne? Ook voor een maatje meer hebben wij de perfecte jurken. Wij hechten veel waarde aan jouw wensen en doen er alles aan om een trouwjurk te maken die mooi aansluit op jouw lichaam. Aanpassingen aan een trouwjurk vormen voor ons ook geen probleem.

Bruidsmode Amersfoort: het totaalplaatje

Onze coupeuses zorgen ervoor dat een bruidsjurk aangepast kan worden. De coupeuse kan je meteen een beeld geven hoe jouw aangepaste droomjurk er uit gaat zien. Bij ons kun je ook terecht voor schoenen, sluiers en accessoires. Voor bruidsmode nabij Amersfoort ben je bij The New Bride dus aan het juiste adres! Wij zijn ook ideaal bereikbaar vanuit Hilversum of Arnhem.

Bezoek onze winkel nabij Amersfoort!

Benieuwd naar bruidsmode nabij Amersfoort? Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de vele bruidsjurken, sluiers en accessoires van The New Bride. Houd hierbij wel in de gedachte dat veel van onze bruidskleding ook in andere kleuren verkrijgbaar is. Bij het passen van diverse trouwjurken is het ook mogelijk om gezelschap mee te nemen. Op de bovenverdieping hebben we namelijk privé paskamers waar jij samen met vrienden of familie in alle rust bruidsjurken kunt passen. Meer weten over onze bruidsmode nabij Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. 

De producten en diensten van The New Bride worden door onze klanten beoordeeld met een 4,9 uit 5 op basis van 42 beoordelingen.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Di - Do
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Inspiratie ontvangen?