Afspraak maken

Refo trouwjurk

BEKIJK ONZE TROUWJURKEN HIER!

Heb je plannen om in een gereformeerde gemeente te trouwen? Een refo trouwjurk van the New Bride past helemaal binnen deze gemeenten. Veel kerken hebben andere regels als het over trouwen gaat. Wij, van The New Bride, zorgen voor een prachtige refo trouwjurk voor op één van de belangrijkste dagen van je leven. Wil je meer informatie over een refo trouwjurk aanschaffen bij The New Bride? Lees dan snel de tekst hieronder en wie weet pas jij binnenkort bij ons jouw toekomstige trouwjurk. 

Trouwen in een refo trouwjurk

Trouwen in het wit? Mag dat eigenlijk wel? In sommige gereformeerde plaatselijke kerken wordt trouwen in een witte trouwjurk niet op prijs gesteld of zelfs verboden. Veel kerken hanteren andere regels voor een trouwjurk en zelfs een sluier. Daarom is het ook van belang om goed te informeren naar deze regels als je van plan bent om te gaan trouwen in een gereformeerde kerk. Bij ons kun je terecht voor een refo trouwjurk die aansluit op je eigen wensen, maar ook op de wensen van de kerk waarin je van plan bent om te gaan trouwen. Wij zorgen ervoor dat je eerbaar gekleed gaat in een refo trouwjurk naar jouw droombruiloft in een gereformeerde kerk.

Jouw droomjurk, ons maatwerk

Een ding is zeker. Wij hebben voor elke vrouw een trouwjurk die helemaal past bij haar wensen. Wil jij een droomjurk die voldoet aan al je wensen? Een trouwjurk waarover je al als klein meisje hebt gedroomd? Wij maken graag die droom voor jou waar. Wij hebben jurken in verschillende stijlen. Denk maar aan klassieke, moderne en refo trouwjurken. Wij zorgen voor een goed passende jurk die mooi om je lichaam valt. Wij zijn sterk in maatwerk en hierdoor is het ook mogelijk om andere aanpassingen aan je refo trouwjurk te laten doen. Wij zijn ideaal bereikbaar vanuit UtrechtArnhem of Hilversum

Refo trouwjurk kopen bij The New Bride

Ben je op zoek naar een refo trouwjurk? Kom dan een jurk passen in onze bruidsmodezaak in Barneveld. Bij ons kan je gratis parkeren voor de deur. Ook hebben we genoeg pasruimte beschikbaar voor het passen van je droomjurk. In ons atelier is een coupeuse aanwezig die mogelijke aanpassingen meteen zichtbaar voor je maakt. Voor meer informatie of voor het bestellen van een refo trouwjurk bij The New Bride kun je ​contact ​​met ons opnemen. Wij hopen dat we jou binnenkort zien verschijnen in onze bruidsmodezaak.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Di - Do
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Inspiratie ontvangen?