Afspraak maken
Trouwjurken
Poirier

Poirier

Poirier is een Nederlands bedrijf dat zich focussed op bruids bodywear/lingerie en accessoires zoals sluiers. Ze werken met de beste materialen en dat zorgt voor de mooiste ontwerpen. Een bruiloft is emotie en daar werkt Poirier graag aan mee door alle liefde en energie in hun producten te steken. 

Poirier heeft sluiers in verschillende lengtes. Daardoor zit er voor elke bruidsjurk wel een sluier bij die geschikt is. De kortste lengte van Poirier is 75 cm, dat is de Elbow sluier en de langste is wel 400 cm (Queen). Ook kun je nog kiezen tussen een sluier van een of twee laagjes.

Poirier bruidsmode 

Bij Poirier hebben ze een brede selectie tulen sluiers, al dan niet afgezet met kant of satijn, of versierd met parels of strass. Er zijn zelfs sluiers in een goud- of zilverkleur. De sluier kan met spelden of een kammetje in het haar vastgezet worden, maar kan ook gedragen worden met een diadeem. Nieuw in de Poirier-collectie is een speciaal sluiersieraad dat op de kam van de sluier wordt bevestigd voor een chique look. Bezoek onze bruidsmodezaak in Barneveld, nabij HilversumApeldoorn en Arnhem.

 

The New Bride

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Di - Do
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Inspiratie ontvangen?