Afspraak maken

Gekleurde trouwjurken

BEKIJK ONZE COLLECTIE!

Ben je op zoek naar gekleurde trouwjurken? Wil je eens wat anders dan een traditionele witte trouwjurk? The New Bride helpt jou bij het kiezen van de perfecte gekleurde trouwjurk. Wij begrijpen dat niet iedereen zich fijn voelt in een witte trouwjurk. Daarom kun je bij ons onder andere gekleurde trouwjurken kopen. Heb je al wat in gedachten? Laat ons jouw wensen horen en wij helpen jou aan je droomjurk! 

Stralend op je eigen trouwdag!

Bekijk alvast onze gekleurde trouwjurken op de website. Wie weet kom jij een gekleurde trouwjurk tegen waarbij je denkt: dit is dé jurk die ik moet dragen op mijn trouwdag. Stralen op je eigen bruiloft, welke vrouw wil dat nou niet? Natuurlijk mag je de gekleurde trouwjurken ook bekijken in onze winkel aan de Valkseweg 19 in Barneveld. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Als je zeker wil weten of een adviseuse tijd voor je heeft, raden wij je aan om van te voren even een (pas)afspraak te maken! 

Verras je gasten

Ga voor een jurk die bij je past, waar jij je goed in voelt. Verras je gasten met één van de gekleurde trouwjurken van The New Bride. Weet je nog niet zo goed welke jurk bij je past? Ook dan kun je langskomen in onze winkel. Bij ons kun je trouwjurken passen in een privé paskamer en je hebt de mogelijkheid om gezelschap mee te nemen, gezellig toch? Onze coupeuses zorgen ervoor dat een jurk ook echt mooi om je lichaam valt en het is zelfs mogelijk om andere aanpassingen aan een trouwjurk te laten doen. Heb je de perfecte trouwjurk gezien, maar is de kleur toch niet helemaal jouw ding? Vele trouwjaponnen kunnen wij gewoon in een andere kleur bestellen! 

Gekleurde trouwjurk kopen bij The New Bride

Is een traditionele witte trouwjurk niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, want bij The New Bride kun je gekleurde trouwjurken kopen. En dat is nog niet alles, want wij hebben ook sieraden, lingerie, sluiers en schoenen in het assortiment! Samen met jou willen we ervoor zorgen dat jij je op je allermooist voelt tijdens je trouwdag. Voor meer vragen en/of meer informatie over gekleurde trouwjurken kun je contact met ons opnemen. Wij zijn ideaal bereikbaar vanuit UtrechtHilversum of Arnhem.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Di - Do
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Inspiratie ontvangen?