Afspraak maken
De winkel
De winkel
De winkel
De winkel
De winkel
De winkel
De winkel

The New Bride in Barneveld

De winkel - The New Bride

Bij ons kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen. Ons team staat voor je klaar om samen met jou een prachtige trouwjurk uit te zoeken. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hoog gesloten of een maatje meer moet zijn. Wij zorgen voor de droomjurk, die aan al je wensen voldoet.

Onze bruidsmodezaak in Barneveld ligt in het midden van Nederland, in de provincie Gelderland. Door de centrale ligging is het makkelijk bereikbaar vanuit de richting Amersfoort, Ede, Zwolle en Apeldoorn. Bereken direct uw route. GRATIS PARKEERGELEGENHEID voor de deur.

De winkel is ruim opgezet en heeft grote pashokjes met veel privacy om in alle rust je trouwjurk te kunnen kiezen.

Eind december/begin januari van 2015 krijgen we ook de bovenverdieping van het pand tot onze beschikking en komt er nog eens 300m² aan winkel  bij. Twee van de paskamers op deze verdieping worden privé kamers waar je als bruid privé met jouw meegenomen gezelschap kunt komen passen.

Atelier in huis

Het grote voordeel van The New Bride is dat wij een eigen atelier in huis hebben. Er is elke dag een coupeuse aanwezig, zodat je direct weet of de aanpassing die je wilt mogelijk is. En je krijgt direct een beeld van het resultaat van eventuele aanpassingen.

Vaak is het zo dat degene die je helpt bij het doorpassen nadat je een jurk hebt gekocht, ook degene is die zelf de aanpassingen aan de jurk doet/de jurk naait.

Hieronder stellen we graag ons team aan je voor. Kijk rustig rond op onze website of maak direct een afspraak.

Maak kennis met ons vakkundige team

Marlies

Marlies

Eigenaresse

Connie

Connie

Adviseuse en costumière

Reina

Reina

Coupeuse en adviseuse

Thea

Thea

Coupeuse en adviseuse

Terug naar boven

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Di - Do
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Inspiratie ontvangen?