Afspraak maken

Bruidsmode Veenendaal

BEKIJK ONZE COLLECTIE HIER!

Op zoek naar bruidsmode? Veenendaal ligt op ongeveer 20 minuten rijden van onze bruidsmodezaak in Barneveld. In onze grote winkel aan de Valkseweg kun je bruidsmode passen, zelfs met gezelschap. Op de bovenverdieping hebben wij sinds 2016 privé paskamers waar je de tijd kunt nemen voor het passen van diverse trouwjurken. Bekijk alvast onze bruidsmode op de website. Naast bruidsjurken, kun je bij ons ook sluiers, accessoires, schoenen en lingerie vinden. In de tekst hieronder lees je meer over bruidsmode Veenendaal bij The New Bride.

Meer ruimte om bruidsmode te passen

Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze bruidsmodezaak Wij helpen je graag bij je zoektocht naar bruidsmode in de buurt van Veenendaal. In 2016 hebben wij de bovenverdieping erbij gekregen en hierdoor hebben wij veel meer ruimte voor alle bruidsmode. Niet alleen voor de bruidsmode, maar ook voor het passen van bruidsmode. Twee van de drie paskamers op de bovenverdieping zijn privé paskamers waar jij met je gezelschap bruidsmode kunt passen.

Bruidsmode Veenendaal: ontdek ons aanbod

Op zoek naar bijpassende lingerie of sieraden bij je trouwjurk? Ook kunnen wij je helpen bij het kiezen van de juiste sluier en schoenen. Samen zorgen we ervoor dat jij op één van de belangrijkste dagen straalt in een prachtige outfit! Wij hebben al meerdere klanten uit Veenendaal passende bruidsmode geleverd. Benieuwd wat anderen over de bruidsmode van The New Bride zeggen? Op onze Brides-pagina ​lees je meer over hun ervaringen.

The New Bride en bruidsmode Veenendaal

Voor bruidsmode Veenendaal kan je zeker langskomen bij The New Bride. Onze winkel ligt op korte afstand van Veenendaal en we hebben voor jou en je gezelschap gratis parkeergelegenheid. Onze bruidsmodezaak is eenvoudig te bereiken. Wil je echt advies over bruidsmode? Dan is het verstandig om van te voren even een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat er iemand op die dag een uitgebreid advies aan je kan geven. In ons eigen atelier is altijd een coupeuse aanwezig die jou kan vertellen of een aanpassing mogelijk is en de coupeuse kan jou zelfs de aanpassingen laten zien. We zijn ook ideaal bereikbaar vanuit Hilversum of Arnhem

         
     
   
 

     

   

 

 

De producten en diensten van The New Bride worden door onze klanten beoordeeld met een 4,9 uit 5 op basis van 42 beoordelingen.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Di - Do
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
18:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Inspiratie ontvangen?